De Koestering

Locaties: Kloosterzande / Hulst

Home / De Koestering

Onafhankelijk en integer

Afscheidshuis en uitvaartzorg ‘de Koestering’ staat voor zelfstandigheid en onafhankelijkheid. Zelfstandig omdat wij u met alle zorg en passie zelf geheel kunnen begeleiden tijdens een uitvaart. Onafhankelijk omdat iedereen bij ons welkom is, of u nu wel of niet verzekerd bent, ongeacht uw geloofsovertuiging en vooral zonder gebonden te zijn aan vaste leveranciers. U kiest zelf uw bloemist, u kiest zelf de plaats waar u een grafmonument besteld en indien gewenst kunnen we een uitvaart ook in het buitenland voor u verzorgen.

Kleinschalig en persoonlijk

Vanaf de overlijdensmelding tot na de uitvaart wordt u door één en dezelfde persoon bijgestaan. 24 uur per dag kunt u rekenen op onze steun, voor de zorg voor uw dierbare en voor alles wat bij het regelen van een uitvaart komt kijken. Vanaf het eerste contact kunt u op onze volledige aandacht vertrouwen voor het uitvoeren van uw wensen.

Zuivere kosten

Bij grote uitvaartondernemingen worden de kosten van diverse managementlagen, kantoormedewerkers en onderhoud van grote panden logischerwijs doorberekend in de algemene omschrijving op de factuur. Het voordeel van een kleine onderneming is dat kosten zuiver blijven. Een duidelijke begroting vooraf en een overzichtelijke eindfactuur, dat geeft vertrouwen.

Klik hier voor meer sfeerbeelden

Groenendijk 51
4587 CS Kloosterzande

Tel: 0114- 67 22 22
Gsm: 06- 125 24 158

E-mail: info@de-koestering.nl